The Westin Washington, D.C. City Center (те вестин вашингтон кити кентер)

 1400 M St NW, Washington, DC 20005 · Добиј насоки
$$$ ·Рецензирано од страна на Cybo
 Likes

Часови 
Отворен до 23:59 (повеќе)

Телефон
(202) 429-1700

+ 2

Веб-локација 

+ 1
Адреса 
Град: Вашингтон
Соседството: Downtown-Penn Quarter-Chinatown
Поштенски: 20005
Административен регион: Вашингтон
Држава: Обединети Држави

Е-пошта 
feedback@smartertravel.com

QR Code - The Westin Washington, D.C. City Center
The Westin Washington, D.C. City Center
Категории:Краткорочни сместување активности, Хотели и мотели.
ISIC кодови:5510.

За

The Westin Washington, D.C. City Center се наоѓа во Вашингтон. The Westin Washington, D.C. City Center се занимава со Други сместувачки, Хотели и мотели активности. Можете да контактирате со компанијата на (202) 429-1700. Можете да дознаете повеќе за The Westin Washington, D.C. City Center на www.westinwashingtondccitycenter.com. Можете да контактирате со компанијата преку е-пошта на .
Wi-Fi
Да
Кредитни картички
Да, Виза, Мастеркард, Американ експрес
Паркинг
Valet
Цена
$$$
Основана
1997

Социјални профили6 Pautan Sosial

Осврти


Оцени на Cybo

Други сместувачкиdekat The Westin Washington, D.C. City Center

Види повеќе